24 Nisan 2024 Çarşamba 17:07

Zeytin Dalı Harekatının da Afrinde şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahinin ailesi Havza Belediye Başkanı Murat İkizi makamında ziyaret ettiler.

Şehit Ailesinden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Zeytin Dalı Harekatı'nın da Afrin’de şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin’in ailesi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ettiler.

Astsubay Kıdemli Göksu Şafak Şahin'in Anne Reyhan ve Babası ve Mustafa Şahin Murat İkiz’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Baba Mustafa Şahin; “Her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Sayın Murat İkiz’i bir kez daha bu görevde gördüğümüzden dolayı mutluyuz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı İkiz ise şehit yakınlarının kendileri için birer emanet olduğunu ifade ederek; “Tüm şehit ailelerimizin destekçisi ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyor. Şehit ailemizin ziyaretlerinden ötürü gurur duydum. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum.”dedi.

İkiz’i gün boyu Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz, AK Parti Önceki Dönem İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Esen, CHP Samsun Önceki Dönem Milletvekili Kemal Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Yrd. Mehmet Değirmenci, Eğitim Müfettiş Başkan Yrd. Talip Durdu, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, SAM-DEN Bağımsız Denetim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Hayvalı ve Fikret Koç ziyaret ettiler.