Haberler

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Erdoğan’dan Başkan İkiz’e Ziyaret

3 Mayıs 2024 Cuma 08:33

Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür Memur – Sen) Genel Başkanı Mecit Erdoğan Havza belediye Başkanı Murat İkizi ziyaret etti.

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Erdoğan’dan Başkan İkiz’e Ziyaret

Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası (Kültür Memur – Sen) Genel Başkanı Mecit Erdoğan Havza belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan Başkan İkiz’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek görevinde başarılar diledi.

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan Başkan İkiz’i tebrik ederek; “Öncelikle Sayın Başkanımız Murat İkiz’e görevinde başarılar diliyorum. Bir Havzalı olarak ilçemiz için yapılacağımız her şeyde ilçemize katkı vermek bizlere onur verecektir.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Erdoğan’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; “ İnşallah ilçemize 5 yıl hizmet edeceğiz. Bu 5 yıl içerisinde ilçemizde yapacağımız kültürel faaliyetlerde sizlerimiz yanımızda görmek bizlere güç verecektir.”dedi.

Ziyarette Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Erdoğan’a sendikanın genel başkan yardımcıları Fahri Ekinci, Hamdi Usta ve Yasin Kılıç ile genel sekreter Ahmet Yiğitoğlu eşlik ettiler.

Kültür Memur – Sen Genel Başkanı Erdoğan’dan Başkan İkiz’e Ziyaret