26 Mayıs 2024 Pazar 03:10

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havzaya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında fener alayı, havai fişek gösterisi ve halk konserinin düzenlendiği muhteşem geceye yüzlerce Havzalı katıldı.

Havza'da Muhteşem Gece

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 105. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında fener alayı, havai fişek gösterisi ve halk konserinin düzenlendiği muhteşem geceye yüzlerce Havzalı katıldı.

düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında fener alayı ve kortej yürüyüşü düzenlendi.

Havza Atatürk Evi Önünden başlayan fener alayında Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, protokol üyeleri ve Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 105. Yılını kutulayan yüzlerce Havzalı bayrakları ile bando takımı ve marşlar eşliğinde Mehmetçik Meydanına kadar yürüdüler.

Mehmetçik Meydanına dolduran festival kapsamında Havzalılar Samsunlu Fehmi, Aziz Nurol, Emrah Tabağ ve amatör sanatçıların sahne aldığı konserde gönüllerince eğlendiler.

Konser sırasında 10. Yıl Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Konserde sahne alan sanatçılara plaket ve çiçek takdim eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz festival kapsamında ikinci konseri düzenlediklerini belirterek; “Festivalimiz yayla şenliklerimiz ile sona erecek. Atatürk’e ve ülkelerine gönülden bağlı Havzalılar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize gelişinin 105. Yılında da aynı bağlılık ve sevgi ile ülkesi ve milleti için çarpan yüreklerinde aynı heyecanı yaşamaktalar.”dedi.

Konserde ayrıca sahnede festival için hazırlanan pasta Havza Belediye Başkanı murat İkiz ve sanatçılar tarafından kesildi.