27 Haziran 2024 Perşembe 15:07

2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında son 16ya kalan Türk Milli takımın F Grubundaki son maçı Havza Belediyesi tarafından sinevizyon aracılığı ile dev ekran ile yayınlandı.

Havza’da Milli Heyecan Meydanda Yaşandı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında son 16’ya kalan Türk Milli takımın F Grubundaki son maçı Havza Belediyesi tarafından sinevizyon aracılığı ile dev ekran ile yayınlandı.

Havza Belediyesi tarafından sinevizyon aracılığı ile canlı olarak yayınlanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 3. ve son maçı olan Çekya ile Türkiye karşılaşmasını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havzalılar Mehmetçik Meydanında hep birlikte izlediler.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Ay Yıldızlı Milli Takımımız bir kez daha gururumuz oldu. Rakibini yenerek son 1’ya kalan takımızı kutluyorum. Bu gün hemşerilerimiz ile birlikte bu gururu yaşamakta ayrı bir güzel ve bu zafere ayrı bir anlam kattı. Ay Yıldızlı Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Yüreğimiz ve dualarımız onlar ile.” Dedi.