14 Haziran 2024 Cuma 14:44

Havza Belediyesi Kurban Bayram tatili ve yaz tatilini Havzada geçirmek için Havzaya gelen gurbetçileri asılan hoş geldiniz pankartları karşılıyor.

Havza Belediyesinden Gurbetçilere Samimi Karşılama

Havza Belediyesi Kurban Bayram tatili ve yaz tatilini Havza’da geçirmek için Havza’ya gelen gurbetçileri asılan hoş geldiniz pankartları karşılıyor.

Havza Belediyesi tarafından yaz ve bayram tatilini Havza’da geçirmek için ilçeye yurt içi ve yurt dışından gelen gurbetçileri karşılamak için Samsun Ankara Karayolu üzerinde bulunan üst geçitler ile ilçe girişlerine “Değerli Gurbetçi Hemşerilerimiz Memleketinize Hoşgeldiniz” yazılı pankartlar asıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bayram ve yaz tatili için ilçeye yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda gurbetçinin geldiğini belirterek; “Uzun yoldan gelen hemşerilerimiz karşılamak, gurbetçilerimizin memleketlerine geldiklerini hissettirmek adına ilçe girişlerimize pankartlarımızı astık. Bu vesile ile tüm Havzalıların ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramlarını kutlar, Rabbimden başta mazlum ve mağdur Filistin halkı olmak üzere, tüm İslam topraklarına barış ve huzur gelmesi dilerim.”dedi.