24 Ocak 2022 Pazartesi 09:45

Havzada iki gündür yağan kar yağışı nedeni ile kapanan Samsun Ankara Karayolunda Havza Belediyesi tarafından sürücü ve araç içerisindekilere kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

Yolda Mahsur Kalanlara Havza Belediyesinden Kumanya

Havza’da iki gündür yağan kar yağışı nedeni ile kapanan Samsun Ankara Karayolunda Havza Belediyesi tarafından sürücü ve araç içerisindekilere kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

Sürücü ve yolcuların mağdur olmamaları adına Havza Kaymakamlığı tarafından yolda kalan sürücülerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak adına Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi ve Havza İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrenci yurtları açılarak çok sayıda sürücü ve yolca öğrenci yurtlarına yerleştirilerek misafir edilmeye başlandı.

Havza Belediyesi tarafından ise Tüneller ve Havza Otogar Kavşağı mevkilerinde yollarda bekleyen sürücüler ve araçlardakilere yiyecek verildi.

Araçlarda bulunanlar, kumanya dağıtımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yolda kalan sürücülere yardımda bulunduklarını dile getirerek, "Meyve suyu ve gıda maddeleri dağıttık. Hava ve yol şartları düzelene kadar gıda dağıtımına devam edeceğiz. Havza Belediyesi olarak kar yağışının başladığı andan itibaren tüm ekiplerimiz ile aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son 30 yılın en etkili kışını yaşıyoruz. Tüm çabamız kar yağışının olumsuz etkilerinin bir an evvel gidermek. Gece gündüz demeden yoğun bir emek ve özveri ile çalışmaları sürdüren tüm çalışanlarıma teşekkür ederim." dedi.