Ukome Havza Alt Komisyonu Toplandı

5 Ocak 2022 Çarşamba 16:23

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) Havza Alt Komisyonu Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemirin başkanlığında toplandı.

Ukome Havza Alt Komisyonu Toplandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) Havza Alt Komisyonu Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in başkanlığında toplandı.

Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in başkanlığında gerçekleştirilen UKOME Havza Alt Komisyonu toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Gündem maddelerinin görüşmesinin ardından konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemizde trafik ile yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşası devam eden 340 araçlık mekanik otopark’ın hizmete girmesi ile birlikte şehir içi trafikte önemli bir rahatlama sağlanacak. Tüm gayemiz ilçemiz sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek.” Dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin üst kurula havalesine karar verilmesiyle sona erdi.