12 Ocak 2022 Çarşamba 16:20

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi ve Havza Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü iş birliği ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Recep Demirkaynak stand-up gösterisine katıldı.

Tügva’dan Havza’da Stand Up Gösterisi

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde öğrencilere yönelik “Kim olduğunuzu biliyor musunuz?” temalı tek kişilik gösterisiyle Recep Demirkaynak sahne aldı.

TÜGVA Havza İlçe Temsilcisi Sedat Karaçoban’ın selamlama konuşmanın ardından bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak gençlere yönelik her programa destek olacaklarını belirterek; “Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sunan, gençlerimizin değerine değer katacak her hareketin destekçisiyiz. Yarınımızın teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi birim en büyük sorumluluğumuz.”dedi.

Konuşmanın ardından Recep Demirkaynak gerçekleştirdiği stand-up gösterisinde Türk insanının sahip olduğu insani değerleri mizahi bir dille anlatarak, günlük hayattan verdiği örnekler ile süsledi.

Gösterinin ardından Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, komedyen Recep Demirkaynak’a hediye takdim ettiler.

Gösteriyi Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ve çok sayıda öğrenci izledi.