7 Ekim 2019 Pazartesi 08:53

2017 yılında Hakkarinin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKKlılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar için mevlit okutuldu.

Şehit Yahya Acar İçin Mevlit Okundu

Şehit Yahya Acar için mevlit okundu2017 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yahya Acar için mevlit okutuldu.

Mısmılağaç Mahallesi Camisi'nde öğle namazı öncesi okunan mevlidin ardından şehitler için dua edildi ve Şehit Acar’ın ailesi tarafından şehidin baba evinde katılımcılar yemek ikram edildi.

Mevlit programına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, Havza Ak Pati İlçe Başkanı Kadir Kayan,Muharip Gaziler Havza Temsilcisi Harun Saat,Belediye Meclis Üyeleri Harettin Şahin, Azem Sözen, mahalle sakinleri ve davetliler katıldılar.

Havza Belediye Başkanı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Şehit Acar’a Allah'tan rahmet dileyerek “Biliyoruz ki o şimdi yerinde rahat. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız. Allah’tan duamız akan kanın durması ve ülkemize musallat olan terör belasının bir an evvel def edilmesi. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ile yad ediyor, Cenabı Mevla’dan şehitlerimize rahmet diliyorum”. dedi.

Şehit babası Aslan Acar'a mevlit ve iftar programına katılan herkese teşekkür ederek; “Oğlumun şahadetinden bu yana bizlerden ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” Dedi. Kaynak: Şehit Yahya Acar için mevlit okundu