13 Aralık 2021 Pazartesi 13:32

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havzada bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’ya bağlı kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan ve devam eden içme suyu ile yol projelerini yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Havza’ya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i Havza’da Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, parti yönetimi ile Belediye Meclis üyeleri karşıladılar.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler ile birlikte ilçe faaliyet gösteren bir tirit evini ziyarete ederek incelemelerde bulundular ve daha sonra geçen yıl vefat eden Abdulrahman Elibol için ailesi tarafından okutulan Mevlidi i Şerife katıldı.

Demir ve beraberindekiler mevlit programının ardından Erikbelen, Belalan, Çelikalan, Yaylaçatı, Ekinpınar, Sofular ve Karahalil Mahallelerini ziyaret ederek buralarda Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı tamamlanan içme suyu ile yol projelerini yerinde inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldiler.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam edildiğini belirterek; “Bizlere her zaman en yüksek desteği veren hemşerilerimize hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz. İnşallah 2023 yolunda halkımızda bizlere en yüksek oranda destek verecektir.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza’nın bu dönemde önemli hizmetler aldığını belirterek; ; “Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde halkımıza en ii ve kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak için işbirliği içerisinde çalışmaktayız. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise Samsunda 946  kırsal mahalle olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimizde bir program açıkladık ve 'Tüm bu mahallelerin içme suyu, altyapı ve yolunu halledeceğiz' dedik. Türkiye’de tüm büyükşehir belediyeler arasında bu işi başaran tek belediye olacağız. Havza’da içme suyu ve yol sorunu çözüldü. Salı ve perşembe günleri kapım sizlere açık, randevu almadan bizleri ziyaret edebilirsiniz. Bizim bütün gayemiz size hizmet. Bir müjde de artık minibüsler ile ilçelerimizden gelen halkımız Samsun İl merkezine kadar gelebilecekler.” Dedi.

Ziyaretlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ve Fen İşleri Dair Başkanı Kemal Özüm eşlik etti.