Haberler

Özdemir ve Kayan’dan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

16 Şubat 2021 Salı 13:28

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolatı ziyaret ettiler.

Özdemir ve Kayan’dan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’ı ziyaret ettiler.

Samsun Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’ın makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ilçede devam eden çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Bolat’a bilgiler verdiler.

Samsun Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçede yürütülen projeler ile halka hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederek; “Bizlerin yürüttüğümüz ve hazırladığımız projelerde ilgili kurumlarımızın desteği bizler için önemli. Yapılan tüm hizmetler halkımız için. Halkımıza hızlı ve kaliteli hizmet ulaştırmak için tüm kurumlarımız ile istişare içindeyiz.” Dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise tüm gayretlerinin vatandaşlarının taleplerini yerine getirmek olduğunu belirterek; “İnsanlarımız en güzel hizmeti hak ediyor. Bizlerinde gayreti halkımıza hak ettiği hizmeti kendilerine ulaştırmak.”dedi.

Özdemir ve Kayan’dan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ziyaret