5 Eylül 2022 Pazartesi 13:55

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin Havza Küçük Sanayi Sitesinde tamamlanan yağmur suyu hattı için Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi Başkanlarına teşekkür etti.

Madeni İşler Esnaf Odasından Başkan Özdemir'e Teşekkür

Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin ve Başkan Yardımcısı Şaban Döndür Havza Küçük Sanayi Sitesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi tarafından tamamlanan yağmur suyu hattını incelediler.

Oda Başkanı Cesur Şahin tamamlanan yağmur suyu hattının Havza Küçük Sanayi Sitesini büyük bir sorundan kurtardığına değinerek; ““ Esnafımız ve Odam adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ve Havza Belediye Başkanı Sayın Sebahattin Özdemir’e teşekkür ediyorum.  Bizleri önemli bir sorundan kurtardılar. Özellikle yağmur sezonu öncesi çalışmaların tamamlanması esnafımıza rahat bir nefes aldırdı.” dedi.

Oda Başkanı Cesur Şahin sanayi esnaflarını da uyararak; “Yapılan çalışma ile sanayi sitemizde yağmur suyunun akışı kolaylaştı. Sanayi esnafımızdan ricamız binalara arasında bulunan ve yağmur suyunun akışını sağlamak amacı ile yapılan boşluklara hurda ve benzeri malzemeleri koymamalarıdır. Buralarda oluşacak tıkanıklara su baskını gibi istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Tüm esnaflarımız hassasiyetleri için şimdiden teşekkür ederim.” De