22 Nisan 2022 Cuma 20:24

Yurt içi ve yurtdışında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe operasyonları kapsamında şehit olan Piyade Uzman Er Kubilay Çonun acı haberi Samsunun Havza ilçesindeki baba evine ulaştı.

Havza’ya Şehit Ateşi Düştü

Yurt içi ve yurtdışında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe operasyonları kapsamında şehit olan Piyade Uzman Er Kubilay Çon'un acı haberi Samsunun Havza ilçesindeki baba evine ulaştı.

24 yaşındaki Şehidin acı haberi Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından Havza’ya Bağlı Kamlık Mahallesinde yaşayan baba Alper ve Hafize Çon’a verildi.

Acı haberin verilmesinin ardından şehidin evine Havza Belediyesi Zabıta Personeli tarafından bayrak asıldı .

Şehidin baba evinde Havza İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından Kuran’ı Kerim tilaveti okunarak Şehit Çon ve tüm şehitler için dua edildi.

Bekar olan şehin 2 kız bir erkek olmak üzere 3 kardeşi bulunmakta.

Şehidin yarın Kamlık Mahallesinde toprağa verilemesi bekleniyor.

Havza Kaymakamlığından yapılan açıklama ile ilçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sadece çelenk töreni şeklide yapılacak.