16 Mayıs 2020 Cumartesi 15:58

Aralarında Samsunun da bulunduğu 14 büyükşehir ile Zonguldakta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasın ilk gününde Havzada cadde ve sokaklar boş kalırken Havza Belediyesi tarafından çalışmalarına ara verilmeden devam edildi.

Havza'da Zabıta ve Temizlik Müdürlüklerinden Kısıtlama Mesaisi

Aralarında Samsun'un da bulunduğu 14 büyükşehir ile Zonguldak'ta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasın ilk gününde Havza’da cadde ve sokaklar boş kalırken Havza Belediyesi tarafından çalışmalarına ara verilmeden devam edildi.

Çalışmalar kapsamında Zabıta Müdürü Erhan Demir'in de katıldığı denetimlerde ramazan pidesi satışı yapan araçlar denetlendi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ise sokakalrın baş kalması üzerine Çay ve Bahçelievler Mahallelerinde ot ilaçlaması yapıldı.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, vatandaşlara evlerinde kaldıkları için teşekkür ederek, "Bu süreçte belediyemizin ilgili birimleri halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Unutmayalım yapılan her şey halkımızın sağlığı için." dedi.