9 Haziran 2022 Perşembe 10:24

Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında bir konser düzenlendi.

Havza’da Türk Halk Müziği Konseri

Okulun Müzik Öğretmeni Yılmaz Ceylan koordinesinde ilçede görevli müzik öğretmenlerinin katkılarıyla düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde koro tarafından Türkiye’nin farklı yörelerine ait birçok eser seslendirildi.

Konser sonunda konsere emeği geçenlere Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve davetliler tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Konseri Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Astsubay Başçavuş Özkan Parlak, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, davetliler ve öğrenci aileleri izledi.