17 Mayıs 2020 Pazar 12:16

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından meydan ve caddelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Havza'da Gece Dezenfeksiyon Çalışması

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt'un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mehmetçik Meydanı, Hasan Aktar  ve Kazım Paşa Caddelerinde  Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından çalışma gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise yapmış olduğu açıklamada çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Belediye olarak bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaktayız. Halkımız evde kalsın, biz onlar için 24 saat çalışıyoruz” dedi.