Havza YEG’de Tarımsal Sulama Görüşüldü

19 Aralık 2022 Pazartesi 08:39

Ladik Akdağ Sulama Birliği Başkanı Ümit Çataloğlu Havza Yerel Eylem Gurubu (YEG) Derneğini ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir ile tarımsal sulama projeleri hakkında görüştüler.

Havza YEG’de Tarımsal Sulama Görüşüldü

Ladik Akdağ Sulama Birliği Başkanı Ümit Çataloğlu Havza YEG’i ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza YEG Müdürü Özgür Atala’ya birlikte tarımsal sulama projeleri, uygulamaya konulacak projelerin bölgeye faydaları ve yapılabilecek işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ladik Akdağ Sulama Birliği Başkanı Ümit Çataloğlu tarımsal sulama projeleri ile bölgede sulu tarım alanlarının genişletilmesini hedeflediklerini belirterek; “Bu hem bölge hem de ülke ekonomimiz için önemli bir konu. Çiftçilerimiz adına her türlü işbirliğine açığız.”dedi.

Havza YEG Müdürü Özgür Atala ise Havza YEG olarak tarımsal kalkınma adına uygun projelere destek vermenim gayretinde olduklarını belirtti.

Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir’de Havza YEG olarak her zaman bölge çiftçisinin ve bölge STK’larının yanında olduklarını belirterek; “Tarımsal sulama ve sulu tarım arazilerinin genişletilmesi bizlerin her zaman öncelikli konularımızın başında.  Çiftçimizin menfaatine olan ve Havza YEG’in yerel kakınma stratejisine uygun her türlü projenin yanındayız. İnşallah birliğimiz ile bölge çiftçimiz adına güzel projelere imza atacağız.” Dedi.