30 Nisan 2021 Cuma 13:29

17 günlük kısıtlamanın başlaması ile birlikte Havza Belediyesi ekipleri tarafından kovit 19 ile mücadele kapsamında çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Havza Belediyesinden Kısıtlamanın İlk Gününde Yoğun Mesai

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kısıtlamanın ilk gününde ilçe merkezinde bulunan meydan, park ve bahçelerde temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kezi Kurt’un koordinesinde yürütülen çalışamalar kapsamında ilk olarak ekipleri tarafından Kevser Cami ve Parkında yıkma ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Temizlik işleri sona eren ekiplerin ardından dezenfekte ekipleri tarafından Kevser Cami ve Parkında bulunan bank, çöp kutuları ve Cami etrafı dezenfekte edildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemizde pandemi ile mücadelemiz olanca hızı ile devam etmekte. Ekiplerimiz çalışmalarına ara vermiyor. Bir taraftan da ilçe merkezimizdeki park, bahçe ve meydanlarda temizlik çalışmalarımız sürmekte. Kısıtlama dönemini en verimli şekilde geçirmek için gerekli planlamalarımıza yapıldı.”dedi.