Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Merkez ve Çevre Mahallelerde Yabani Ot Temizliği ve Çim Biçme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3 Temmuz 2019 Çarşamba 11:43

Özellikle ilçenin termal turizm alanı olarak İmaret Mahallesinde yoğunlaşan çalışmalarda park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda ile boş arazilerde gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada halkın sağlığı ve çevre düzenlenmesinin ön planda olduğunu, ilçenin her noktasında ekiplerin çalıştığını vurguladı.

Yapılan yazılı açıklamada park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüldüğü ve vatandaşların sağlığını korumak için gerekli tüm önlemleri alındığına değinildi.