12 Şubat 2023 Pazar 17:12

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana yoğun şekilde yürütülen yardım çalışmalarına destek veren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan depremden zarar gören Samsunun sorumluluk bölgesinde olan Elbistana gitti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Deprem Bölgesinde

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana yoğun şekilde yürütülen yardım çalışmalarına destek veren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan depremden zarar gören Samsunun sorumluluk bölgesinde olan Elbistan’a gitti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Elbistan’da ilk olarak Elbistan’da görevli olan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundular.

Özdemir ve Kayan daha sonra Havza Kaymakamı Nayman ile deprem çalışmalarına destek olmak için bölgeye gönderilen Havza Belediyesi personeli ile bir araya geldiler.

Deprem bölgesinde üstün gayretle görevini yapan Havza Belediyesi ekibine kolaylıklar dileyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, burada depremzedelere ve görevli personele ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, sabah kahvaltısı dağıttı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ekiplerin cansiperane bir şekilde görev yaptığını vurgulayarak, “Bölgede arkadaşlarımız büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Havza’da da tüm birimlerimiz cansiperane şekilde görevlerini yapıyorlar. Devlet ile millet kenetlenmiş durumda. Allah herkesten razı olsun. İnşallah el birliği ile bu acı dolu zor günlerin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Depremde hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet dileyen Başkan Özdemir, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Elbistan Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek burada Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Elbistan Afet Koordinasyon Merkezi tarafından kurulan aş evinde depremzedelere sıcak yemek dağıtımına yardımcı oldular.