Haberler

Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Muhtar ve Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

7 Kasım 2021 Pazar 21:11

İmircik Mahallesi muhtarı ve sakinlerinden Havza Belediyesince İmircik Mahallesi Mezarlığında yapılan çalışmalardan ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemire teşekkür ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Muhtar ve Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

İmircik Mahallesi muhtarı ve sakinlerinden Havza Belediyesince İmircik Mahallesi Mezarlığında yapılan çalışmalardan ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür ettiler.

Havza Belediyesi tarafından bir süredir Mahalle Muhtarlığınca mahalle mezarlığında yapılan çalışmalara destek oldu ve mezarlık girişinde namaza kılma alanı ve mezar içi yollarda parke çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan İmircik Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz mezarlık içerisinde bir süredir kendi imkanları ile düzenleme çalışmaları yaptıklarını belirterek; “Kendi imkanlarımız ile bir yere kadar çalışmalarımız getirdik. Havza Belediye Başkanımız bizlere destek oldu ve mezarlık içerisindeki meydanlık alanı ve mezar içi yolumuzun bir kısmını parke ile kapladı. Yapılan bir çalışmalar ile mahallede hem cenaze hizmetlerinin yürütülmesi kolaylaştı hem de ebediyete intikal etmiş yakınlarını ziyarete gelen hemşerilerimiz kışın çamurdan yazın tozdan kurtuldu. Şahsım ve mahalle sakinleri adına Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e, ekibine ve çalışmalarımıza destek olan mahalle sakinlerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Mahalle sakinlerinden Bülent Yılmaz ise mahalle sakinleri olarak mezarlığın eski hali ile gerek cenaze işlemlerinde gerek ise kabir ziyaretlerinde zorlandıklarını belirterek; “Mahalle mezarlığımız yapılan parke çalışması ile tertemiz hale geldi. Sağ olsun Havza Belediyesi yükümüzün büyük bir kısmını üzerimizden aldı. Şimdi yapılacak birkaç işimiz var. Bunlarda mahalle sakinleri olarak bizlerin üzerine düşen vazifeler. Mahallemize yapılan bu hizmetten ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ederim” dedi.

 

Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Muhtar ve Mahalle Sakinlerinden Teşekkür