Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2022 Cuma 15:25

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl nedeni ile mesaj yayımladı.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Yeni Yıl Mesajı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl nedeni ile mesaj yayımladı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl mesajında tüm enerjileri ile Havza’ya ve Havzalılara hizmet için çalıştıklarını belirterek; “Dünya’da ve ülkemizde yaşanan zor günlerin birlik ve beraberliğimiz ile atlattıktan sonra tüm enerjimizi ilçemiz için harcamanın gayretinde olduk. Halkımızdan aldığımız güç ile ilçemize hizmet noktasında 2022 yılında çalışmalarımıza devam ettik. Yıl içerisinde ilçemiz adına birçok olumlu gelişme yaşandı. Kapalı Canlı Hayvan Pazarımız tamamlandı ve hizmete girdi. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun inşasına başladık. Kamu yatırımları kapsamında ilçemize iki yeni okul binası ile sağlık hizmetleri binası kazandırıldı. Birçok okul binamızda deprem güçlendirilmesi yapıldı. Geçtiğimiz yıl Havza Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sunmak adına okullarımızda çevre düzenlemesi çalışmaları yaptık. Yine ülkemizin en büyük toplu konut projesi kapsamında ilçemizde 150 toplu konut yapılacak. Havza OSB’de yaşanan hızlı gelişim ilçemize doğrudan etki etmekte olup, inşallah Havza kısa sürede istihdam sorununu çözmüş göç alan bir ilçe olacak. Yeni bir yıl;  yeni  ümitler,  yeni  hedefler,  yeni  başlangıçlar demektir. Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz ile Havzamızı geleceğe hazırlıyoruz. Havza Belediyesi olarak bizlerde halkımıza hizmet için yeni yılda da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” Dedi.

Özdemir amaçlarının Havza’ya ve Havzalılara hizmet olduğunu vurgulayarak; “ Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılının başta hemşerilerimize ve ülkemize barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler, yeni yılın hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.