17 Ocak 2022 Pazartesi 09:41

İşyeri ziyaretlerine ara vermeden devam eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Fitness Merkezini ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Havza Fitness Merkezine Ziyaret

Şehit Hasan Aktar Caddesi üzerinde bulunan Havza Fitness Merkezini ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir burada spor yapmak için gelen vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında Antrenör Recep Gün’den bilgiler aldı.

Antrenör Recep Gün’den salonun kısa süre önce açılmasına rağmen büyük bir ilgi gördüğünü belirterek; “Salonumuza gelen sporseverler bir çok farklı branşta profesyonel destek verilmekte. Ayrıca 6 ay önce başladığımız full contact karate kursu çalışmalarımıza da ara vermeden devam ediyor. Amacımız ilçemizden milli sporcular çıkarmakta. Bunun içinde öncelikli hedefimiz Türkiye Şampiyonası. Şuan 13 sporcumuz ile Türkiye Şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanmaktayız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Gün ve öğrencilerine başarılar dileyerek; “Havza sportif anlamda yüksek potansiyele sahip bir ilçe. İlçemizden milli sporcuların ve şampiyonların çıkması bizlerin en büyük hedeflerinden. Bu hedefe ulaşmak için spora ve sporcuya olan desteklerimize devam edeceğiz. “ dedi.