8 Temmuz 2021 Perşembe 15:43

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz futbol okulunu ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Özdemir Yaz Futbol Okulunu Ziyaret Etti

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile birlikte Havza Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile açılan yaz futbol okulunu ziyarete ettiler.

Burada gençler ile sohbet eden Özdemir ve Uzun çalışmalar  hakkında Antrenör  Şaban Kandemir’den bilgiler aldılar.

Geleceğin teminatı gençlere sahip çıkılmasının önemine değinen Belediye Başkanı Özdemir, sosyal aktivitelerine yönelik çalışma yaptıklarını belirterek; “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak bir ortamda sporla iç içe olmasını sağlıyoruz. Özellikle bu mevsimde çocuklarımızın ve gençlerimizin vakitlerini verimli bir şekilde geçirmeleri önem arz ediyor. Biz de bu kapsamda yaptığımız çalışmalar neticesinde Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaz spor okullarımız açıyoruz.” dedi.

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun spor alanında yapılacak olan her etkinliğin içinde olmaya gayret ettiklerini belirterek; “Gençlerimize hizmet için her kurum ve kuruluşumuz ile işbirliği içindeyiz.”dedi.