1 Mayıs 2021 Cumartesi 13:50

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 2021 doğalgaz altyapı çalışma programı kapsamında doğalgaz dağıtım firması tarafından başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir Doğalgaz Çalışmalarını İnceledi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir doğalgaz dağıtım firması tarafından Sondaj ve Yeni Mescit Mahallesinde başlatılan doğal gaz hattı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçede kısmı alanlarda doğalgaz verilemeyen yerler kaldığına değinerek; “Çalışma planlarımızda halkımızın taleplerini ön planda tutmaktayız. İnşallah yıl sonunda kadar doğalgaz alamayan bölgelerimizde doğalgaza kavuşacak. İlçemizde yeni oluşan yerleşim bölgelerine de bu hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. Yine Havza Belediyesi ekiplerince çalışmalardan dolayı zarar gören yolların bakım ve onarımları ivedi bir şekilde yapılacak. ” Dedi.