31 Mayıs 2021 Pazartesi 11:44

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Ladik İlçesi Akyar Mahallesinde kurulan İçme suyu şişeleme tesisini ziyaret etti.

Başkan Özdemir’den İçme Suyu Şişeleme Tesisine Ziyaret

Kısa süre sonra üretime geçecek olan tesis hakkında işletme sahibi Şafak Zeybek’ten bilgiler alan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan bir süre tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan o sırada tesiste bulunan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ilde bir süre görüştüler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kısa süre sonra üretime başlayacak olan tesisin hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Yapılan yer yatırım istihdam demek, ekonomiye katkı demek. Kurulan tesisi işletme sahiplerine, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.”dedi.