12 Mayıs 2020 Salı 16:33

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeni ile Havza Devlet Hastanesini ziyaret ederek hemşirelerin gününü kutladı.

Başkan Özdemir’den hemşirelere çiçek

Başkan Özdemir ziyaret ilk olarak Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci’yi ziyaret ederek burada hastane yetkilileri ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci Başkan Özdemir’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Özdemir daha sonra hastane sorumlu hemşirelerini ziyaret ederek 12 Mayıs Hemşireler Günlerini kutladı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sağlık çalışanları içinde hemşirelerin yerinin farklı olduğunu belirterek; “Değerli sağlık çalışanlarımıza hemşirelerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşireler Gününüzü kutluyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte ülkemiz ve dünya açısından pandemi noktasında küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Burada sağlık personelimizin yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Ailelerinden, sevdiklerinden, çocuklarından, eşlerinden ve evlerinden uzak kalarak toplumun mutluluğu ve sağlığı için büyük bir gayret ve çaba gösteriyorlar. Bu gayretlerinizi Türk milleti olarak ayakta alkışlıyoruz. Yapmış olduğunuz bu zorlu görev ve azminiz, fedakârlığınız bizleri duygulandırıyor. Yapmış olduğunuz bu fedakârlığı unutmayacağız. Bu vesileyle Hemşireler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir sonraki Hemşireler Gününe daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum olarak girmeyi temenni ediyorum. Koronavirüsünün bir an önce tüm insanlığı terk etmesini temenni ediyorum” dedi.