Haberler

Başkan Özdemir’den Havza Vefa Sosyal Destek Birimine Ziyaret

20 Nisan 2020 Pazartesi 11:22

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Vefa Sosyal Destek Gurubu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Havza Vefa Sosyal Destek Birimini ziyaret etti.

Başkan Özdemir’den Havza Vefa Sosyal Destek Birimine Ziyaret

Havza Vefa Sosyal Destek Gurubu tarafından 885 kişiye hizmet ulaştırıldı.

Vefa Destek Grubu Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm kurumların desteğiyle faaliyetlerine devam ediyor.  Kurumlar arası koordinasyonun üst seviyede olduğu Havza’da, karar alma ve uygulama birimleri bir yandan tedbir alırken bir yandan da salgınla mücadele vatandaşın taleplerini yerine getiriyorlar. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Vefa Sosyal Destek Gurubu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Havza Vefa Sosyal Destek Birimini ziyaret etti.

Havza Vefa Sosyal Destek Birimini görevlileri ile bir süre sohbet eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir birimin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Havza’da Koronovirüs çalışmaları hakkında bilgiler veren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Vefa Sosyal Destek Gurubu 65 yaş veya kronik hastalığı olanların sağlık başta olmak üzere tüm temel zaruri ihtiyaçlarının giderilmesi amacı ile kurulduğunu belirterek; “ İlçemizde Kurumlar arası koordinasyon üst seviyede olup, bu güne kadar Havza Vefa Sosyal Destek Birimimiz ve görevlileri tarafından 112 üzerinden gelen 885 talep karşılandı. 24 saate görevleri başında olan Kamu kurumlarımız çalışanlarından oluşan ekiplerimiz değerli büyüklerimizin gıda, maaş ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktalar. Yine 65 yaş üstü ve kronik hastalarımızın ilaç ve sağlık problemleri, Havza Devlet Hastanesi evde sağlık hizmeti tarafından yürütülmekte”  dedi.

Covid-19 ile Mücadele Havza’daki bütün kurumların seferber olduğunu belirten Özdemir; “Havza Vefa Belediyemizde, Seyahat İzin Kurulu ise Havza Hükümet Konağında çalışmalarına devam etmektedir. Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyen 80’e yakın kişiye seyahat izin belgesi verilmiştir. Belediyemize bağlı Temizlik İşleri birimimiz İlçemiz mahallelerinde sokakları dezenfekte etmeye devam etmekte olup, Mücadele kapsamında ek tedbirler almaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Özdemir’den Havza Vefa Sosyal Destek Birimine Ziyaret
Başkan Özdemir’den Havza Vefa Sosyal Destek Birimine Ziyaret