Başkan Özdemir’den Annler Günü Mesajı

8 Mayıs 2020 Cuma 16:00

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Anneler Günü nedeniyle birer mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir’den Annler Günü Mesajı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Mesajında “Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır.”diyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir;  “Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, "Cennet annelerin ayağının altındadır" demiştir. Annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anneler Günü nedeniyle tüm annelerimizin ve özellikle devletimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele verirken, mertebelerin en yükseği olan şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımızın annelerinin de ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum.” dedi.