Haberler

Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

12 Şubat 2020 Çarşamba 15:46

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Türkiye Muhtarlar Derneği Havza Şubesi üyesi muhtarlar ile bir araya geldi. Özdemir; Tüm mahallelerimize eşit ve hızlı şekilde hizmet etmenin gayretindeyiz. Dedi.

Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Türkiye Muhtarlar Derneği Havza Şubesi üyesi muhtarlar ile bir araya geldi. Özdemir; “Tüm mahallelerimize eşit ve hızlı şekilde hizmet etmenin gayretindeyiz.” Dedi.

Dernek lokalinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Havza Şubesi Başkanı Atilla Turguter bu tür toplantıların rutin halde yapılması için gayret gösterdiklerini belirterek; “Sayın başkanlarımıza bizleri kırmayarak toplantımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum.  Yapılan toplantı ile mahallelerimizin sorunlarını direk olarak muhataplarımıza ileteceğiz.”dedi.

Toplantıya katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir muhtarlara Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek; “İnşallah 2020 yılında hızlı bir çalışma takvimi bizleri bekliyor. Hem büyükşehir belediyemiz hem de Havza Belediyemizde iş takvimleri hazırlandı. Önemli olan birlikte hareket etmek. Sizlere hizmet ulaşması konusunda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mahallelerimize eşit ve hızlı şekilde hizmet etmenin gayretindeyiz. Bunu da aciliyet sırasına göre planlamaktayız.  Sizler seçildiğiniz mahallelerden sorumlu oldunuz gibi bizde Havza’dan sorumluyuz. İlçemize hizmet etmek için kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmaktayız. İnşallah önümüzdeki zaman zarfında bu tür toplantıları belediyemizin ev sahipliğinde tüm muhtarlarımızın katılacağı şekilde organize edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise İktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe adına yapılacak her işe yardımcı olacaklarına değinerek; “Bize gelen talepler doğrultusunda sizlerin isteklerinizi iletmek bizlerin vazifesi. İlçemize yapılacak yeni yatırımlar ile olumlu gelişmeler var ve bunları kısa süre sonra sizler ile paylaşacağız. İnşallah 2020 yılında ilçemiz önemli hizmetler alacak. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde bu yıl 70 kilometre yol çalışması planlamakta. Yine SASKİ tarafından ciddi miktarlarda kanalizasyon ve içme suyu yatırımları yapılacak” Dedi.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Havza Şube Müdürü Burak Görmüş ve SASKİ Havza Şube Müdürü Deniz Kayan muhtarların talep ve sorunlarını dilendiler.

 

 

 

Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi
Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi
Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi
Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi
Başkan Özdemir Muhtarlar ile Bir Araya Geldi