Haberler

Başkan Özdemir İşyeri Açılışına Katıldı

5 Nisan 2021 Pazartesi 15:38

Havzada kalite ve zengin çeşitleri ile Havza halkına hizmet sunacak olan Bibörek ve Ahyar Baklava Salonu açılışını gerçekleştirdi. İşyeri açılışına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek. Dedi.

Başkan Özdemir İşyeri Açılışına Katıldı

Havza’da kalite ve zengin çeşitleri ile Havza halkına hizmet sunacak olan Bibörek ve Ahyar Baklava Salonu açılışını gerçekleştirdi. İşyeri açılışına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek.” Dedi.

Kevser Parkı karşısında açılan işyeri açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Esnaf Kefalet Başkanı Ömer Büyük, İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu ve esnaf ile davetliler katıldılar.

İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından yapılan dua sonrası açılış kurdelesini, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından kesilerek hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havza’nın gelişmesine katkıda bulunduğu için işletme sahiplerine teşekkür ederiz. Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek. İlçemizde bu tür işletmelerin artması bizleri sevindirmektedir. İşletmenin firma sahiplerine ve Havzalılara hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Firma Yetkilisi Hüseyin Kaya; “İlçemizde bir eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Modern ve şık görünüşlü mekanımıza tüm Havzalı hemşerilerimizi davet ediyoruz. Açılışa katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özdemir İşyeri Açılışına Katıldı
Başkan Özdemir İşyeri Açılışına Katıldı