Haberler

Başkan Özdemir; “ Havzamıza Hayırlı Olsun... ”

3 Mayıs 2021 Pazartesi 14:56

Havzada yapılacak olan Havzaya yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu ve 4 adet sentetik çim saha için Havza Belediyesi arasından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Havza Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Başkan Özdemir; “ Havzamıza Hayırlı Olsun... ”

Havza’da yapılacak olan Havza’ya yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu ve 4 adet sentetik çim saha için Havza Belediyesi arasından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Havza Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığında düzenlenen ve AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe başkanı Kadir Kayan’ın katılı ile gerçekleşen imza programı sonrası, ilçeye yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu ile birlikte 4 adet sentetik çim kazandırılmış oldu.

İmzanın ardından bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Havzamıza hayırlı olsun. Spor camiamıza ve ilçemizin tüm gençlerine yeni spor salonumuz,  yediden yetmişe herkesin kullanacağı yarı olimpik yüzme havuzu ve dört adet halı saha  İlçemize hayırlı olsun.Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasını talimatlandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan hanımefendiye, tüm milletvekillerimize ve süreci yakından takip ederek bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında büyük emek ortaya koyan ve protokol imza törenimizde de bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı beye, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’ya  ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik beye  ilçem ve şahsım adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı ile İlçe başkanımız Kadir Kaya'nın da katıldığı imza töreninde, Spor toto başkanlığı ile Havza belediyemiz arasında imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde en kısa zamanda spor salonumuz ve yarı olimpik yüzme havuzumuz ilçemizin hizmetinde olacak inşallah.”dedi.

Başkan Özdemir; “ Havzamıza Hayırlı Olsun... ”