Başkan Özdemir; “ Havza Belediyesi Olarak Çiftçi Kardeşlerimizin Talepleri Birler İçin Her Zaman Öncelikli Olmuştur ”

14 Mayıs 2020 Perşembe 14:21

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü nedeni ile Havza Ziraat Odasını ziyaret etti.

Başkan Özdemir,  Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediyesinin çiftçilere yönelik çalışmaları bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yaşanan pandemi sürecinde gıdanın önemlinin dolayısı ile tarımın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını hatırlatarak; “Geldiğimiz noktada bir ülkenin zirai üretim olarak kendine yetebilmesinin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Havza Belediyesi olarak çiftçi kardeşlerimizin talepleri birler için her zaman öncelikli olmuştur. İnşallah hizmete aldığımız pandemi sonrası Kalkınama  Ofisimiz çiftçimize AB, TKDK ve diğer hibe programları için proje desteği vermeye devam edecek.  Cumhurbaşkanımızın çağrı üzerine ekilmedik arazi bırakmayan, toprağı bin bir emekle işleyen, tarımsal üretimin her kademesinde kadın erkek çalışan, üreten ve ülkemizin kalkınması için ter döken tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutluyor, ürünlerinin bereketli bir yıl diliyorum” dedi.