21 Eylül 2019 Cumartesi 13:23

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi işbirliği ile yürütülen Havza Buğday Pazarı bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarını denetledi.

Başkan Özdemir Çalışmaları Denetledi

Burada ilgililerden bilgiler alan Özdemir buğday pazarı esnafları ile bir süre görüştü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapılan çalışma ile buğday pazarının önemli bir sıkıntısının ortadan kalkacağına değinerek; “İşbirliği, güç birliği demek daha hızlı ve daha kaliteli hizmet demek. İlçemizde Büyükşehir Belediyemiz ile belediyemiz ekipleri koordineli ve bir birlerine destek vererek hizmet üretmekteler. Bu da işlerin daha hızlı olmasına vesile oluyor. Şuan ilçemiz Yazıkışla Mahallemizde de her iki belediyemizin ekipleri sıcak asfalt çalışması yapmakta.” Dedi.

Havza Buğday Pazarı Derneği Başkanı Sencer Gedik yapılan çalışmalardan ötürü Özdemir’e teşekkür ederek; “Çiftçilerimiz buraya gelirken zorlanıyorlardı. Bizlerde ürünlerimizi sevk ederken aynı sıkıntıları yaşamaktaydık. Bu sorunun ortadan kalmasında emeği geçen Havza Kaymakamımız Metin Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim.” Dedi.