3 Haziran 2021 Perşembe 13:06

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Ak Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Vezirköprüye düzenlenen inceleme ve ziyaret programına katıldı.

Başkan Özdemir Ak Parti İl Teşkilatı ile Birlikte Çalışmaları İnceledi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  Ak Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Vezirköprü’ye düzenlenen inceleme ve ziyaret programına katıldı.

Yapılan ziyaretler ve incelemeler kapsamında Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti İlçe Başkanları, il ve ilçe gençlik ve kadın kolları  teşkilatlarından oluşan heyet Vezirköprü-Havza bölünmüş yol yapım çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgiler aldılar.

Ziyaret ile ilgilibir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Ak Parti Samsun İl Başkanımız Sayın Ersan Aksu başkanlığındaki ve İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 17 İlçe Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe Gençlik Kollarımız ve teşkilat mensuplarımızda oluşan heyet ile birlikte Vezirköprü-Havza bölünmüş yol yapım çalışmaları yerinde inceledik. Yapılacak yol çalışması ile hem halkımızın yol güvenli, hem de can güvenliği sağlanmış olacak. Ayrıca bu yol bölgemizin kalkınmasına önemli katkı sağlayacak. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.