3 Şubat 2021 Çarşamba 21:24

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havzada bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da İncelemelerde Bulundu

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza ziyareti kapsamında ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve parti yöneticileri ile bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan; “Sayın Milletvekilimiz her zaman bizler ile birlikte ve bizlere destek olmakta. Hep birlikte ilçemize hizmet için çalışmaktayız. Milletvekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. ”dedi.

Kırcalı parti binası ziyaretinde Kayan ve Özdemir ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretler kapsamında Havza Belediyesine geçen Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı  burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den ilçede yapılan çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İnşallah Havza için güzel planlarımız var. Hazırlıklarını yapmış olduğumuz projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi Sayın Milletvekilimiz Orhan Kırcalı Bey bizlerin yanında ve bizlere destek olmakta. Havzalılar adına Sayın Milletvekilimize desteklerinden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise; “Havza Samsun için önemli bir ilçe. Biz bölgenin insanıyız ve bölgemizin gelişmesi için çalışmaktayız. Havzanın gelişime katkı sağlamak adına üzerimize düşen ne var ise yapmaktayız ve yapmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve  Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan belediye ziyaretinin ardından Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin,  Kahveciler Odası Başkanı Hüseyin Karaçoban ve Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emin Aysan’ı ziyaret ettiler.

Esnaf odalarının başkanları ile sohbet eden Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; “Sizlerin talepleri bizler için önemli. Sizlerden ve halkımızdan aldığımız talepleri bir rapor halinde ilgili mercilere ulaştırıyoruz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra ise ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve  Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra ise eğitim yatırımları kapsamında depreme dayanıksız olan ve yıkılarak yerine İmam Hatip Ortaokulu yapılacak olan İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek burada Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam’dan bilgilerler aldı.

Kırcalı ve beraberindekiler buradan tarihi Merkez İlkokulu binasını ziyaret ettiler. Burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kırcal’ya okul binası ve binan tarihi önemini anlatarak binanın kültürel amaçlı kullanılması için çalışma başlattıklarını anlattı.

Kırcalı Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir rolü olan binanın restore edilerek değerlendirilmesi yönündeki çalışmalara destek olacağını belirtti.

Kırcalı ve beraberindekiler bir süre önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan meslek lisesinin arazisine giderek incelemelerde bulundular.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan; “Havza Mesleki ve Teknik Lisesi konumu ile bölgedeki ilçelere ve ilçelerde bulunan organize sanayi bölgelerine ara eleman yetiştirilmesi adına önemli. Şuan Merzifon ve Kavak OSB’de Havza Mesleki ve Teknik Lisesi öğrenciler tercih ediliyor. Mesleki eğitimdeki bu kalitemizi devam ettirmemiz için yeni bir meslek lisesi ilçemiz için hayati önem taşımakta.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise mesleki eğitimin ülke meselesi olduğunu belirterek; “İlçede meslek lisesi talep gören ve iyi eğitim veren bir eğitim kurumumuz. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları ve sanayimizin ara eleman ihtiyacını karşılanması adına ilçemize yeni bir meslek lisesi binası yapılması için bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yatırım incelemeleri kapsamında ilçede yapılacak olan gençlik hizmetleri ve sportif yatırımlar hakkında Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun’dan bilgiler aldı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza programı kapsamında son olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte Ak Parti İlçe Binasında online olarak gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantısına katıldı.