Ak Parti Samsun İl Gençlik Kollarından Başkan Özdemir’e ziyaret

8 Ekim 2020 Perşembe 16:41

Bir süre önce AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Mücahit Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri makamında ziyaret etti.

Ak Parti Samsun İl Gençlik Kollarından Başkan Özdemir’e ziyaret

Bir süre önce AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Mücahit Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yılmaz Başkan Özdemir’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz’a  nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Özdemir; “Ak Parti ailesi olarak gençlerimiz bizler için önemli. Gençlerin aktif olarak siyaset yapabildiği ve kendilerini ifade ettiği yegane ortam Ak Partidir.  Değerli kardeşimize ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar dilerim.” Dedi.