5 Nisan 2021 Pazartesi 16:25

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri 5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret ettiler.

Ak Parti Havza Kadın Kollarından Başkan Özdemir’e Ziyaret

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri 5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri 5 Nisan Avukatlar Günü nedeni ile Avukat olan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek Avukatlar Gününü kutladılar.

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretlerinden ötürü Uğurlu ve beraberindekilere teşekkür ederek; “ Böylesi onurlu bir mesleğin mensubu olmaktan her zaman gurur duydum. Sizlerin ziyaretleri bizi ayrıca mutlu etti. Tüm meslektaşlarımın Avukatlar gününü kutlarım.” Dedi.

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu  “Tüm Avukatlarımızın günü kutlu olsun” dedi.