19 Mayıs 2020 Salı 10:38

Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsuna çıkışının ve Havzaya gelişinin 101. Yılı olan 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının ve Havza'ya gelişinin 101. Yılı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Mehmetçik Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Havza belediyesi hizmet araçlarının katılımı ile konvoyu düzenlendi.